Søg på siderne...

/images/100-100-Best-Page-Speed.jpg

Fra idé til resultat

Analyse

Webdesign

Udvikling

Godkendelse

SEO Optimering

Hjemmesider, optimering, opdatering, vedligeholdelse eller....

Brugervenligt, gratis og ikke mindst et meget solidt og SIKKERT CMS system er sammen med Jeres ønsker helt afgørende, når vi bygger nye hjemmesider.

Siden medio 2012 har vi udelukkende lavet mobilvenlige webdesign, så vi har erfaringerne - også med SEO (Search Engine Optimization).

Webdesign, hjemmesider, SEO, PageSpeed og personlig kontakt

Hjemmesider og SEO

Med mange års erfaring ved vi, hvordan webdesign skal bygges op, så det både er bruger- og SEO venligt. Alle hjemmesider lever op til Google's anbefalinger, så du er sikret bedst muligt.

Ny hjemmeside   

Mobile First

Mange har brugt udtrykket "mobile first" de sidste par år eller 3. Men nu får det snart en helt ny betydning. Google er i fuld gang med at rulle "Mobile First" ud. Er din side 100% mobilvenlig? 

Mobile First   

Visuel identitet

Vi laver hjemmesider med et moderne webdesign, som sikrer, at potentielle kunder kan genkende din virksomhed, og så du signalerer troværdighed og professionalitet - også for dit brand.

Kontakt nu   

"html/com_content/article/forsiden.php"
Klint WebDesign - Logo
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Professionel Ny Hjemmeside - for alle

En ny hjemmeside både være brugervenlig, se godt ud og virke på alle enheder, leve op til Googles anbefalinger samt ikke mindst være SEO venlig.

Den skal også afspejle, hvem/hvad der står bag. Det kræver, at vi både har et indgående kendskab til at lave hjemmesider, og det som siden skal repræsentere. Vi er et mindre WebBureau med et begrænset antal kunder, og vi vægter netop det at kende hver enkelt kunde meget højt.

Lægger du også vægt på de personlige kontakt, så er Klint WebDesign den rigtige partner.

Hvordan finder du ud af, hvad der er vigtigt, når du skal have din egen ny hjemmeside? Hvad skal den skal indeholde, og hvordan skal den se ud, kan du finde ud af ved at se vores vejledning "Ny hjemmeside - Fra idé til Resultat" - Analyse > Webdesign > Udvikling > Godkendelse > SEO - hjemmeside optimering

ny hjemmeside PageSpeed


SEO - hjemmeside optimering til Google - og lynhurtig

Hastigheden betyder meget for brugervenlighed og placeringen i søgeresultater her i 2017. Hvis din hjemmeside ikke allerede er optimeret, kan vi hjælpe dig. Vi har meget gode erfaringer i at optimere Joomla! og WordPress.Kan vi ikke opnå resultater, som er væsentlint over middel, er det GRATIS. Vi laver gerne en SEO hastighedsoptimering, som giver en bedre placering på Google - også selvom det ikke er en ny hjemmeside. En bedre placering på Google giver flere besøgende på Din side.

udvikling - html- og php-koder

Nyhedsbreve, Online katalog, ...

Gallerier, prisberegnere, produktpræsentationer, formularer og meget andet.

En af fordelene ved at bruge et CMS system som Joomla! eller WordPress er, at der findes et hav af udvidelser, så det meste kan laves for små penge - både på din nuværende og på en ny hjemmeside.

Der findes udvidelser til det meste. Ellers laver vi det - begge systemer er "Open Source", så alle koder er tilgængelige.

udvikling - html- og php-koder
Hjemmeside opdatering

Indhold - Løbende opdatering - SEO optimering.

Vi servicerer mange hjemmesider med løbende opdatering af både indhold og opsætning. Dine brugere vil gerne opdateres om, hvad der sker i og omkring Jer. Derfor kan det betyde rigtig meget for en bedre placering på Google og andre søgemaskiner, at der hele tiden sker noget på Jeres side. Og SEO hjemmeside optimering er en proces, som aldrig bliver helt færdig. Dine stærkeste konkurrenter optimerer jo også hele tiden. Så det er vigtigt hele tiden at være et skridt foran. Et eksempel kan være web design. Nogen skriver det i et ord, når de søger på Google, og andre skriver det i to ord. Derfor skal begge dele med - og helst uden, at det ser forkert ud. På denne side er det skrevet flere gange i både et og to ord.

Hvis du har en virksomhed, som modtager pressemeddelelser fra en leverandør eller organisation, er det vigtigt, at de bliver omskrevet, så I ikke bliver straffet for DC - "duplikeret indhold". Hvis I publicerer en tro kopi af en en tekst, som allerede er publiceret på en anden side, er det vigtigt, at der tilføjes et tag, så søgemaskinerne ved, at det er en kopi. Uden omskrivning er det "pest eller kolera" - straf på søgeresultaterne eller at budskabet ikke kommer ud til Jeres brugere.

Men...
Hvis I sender nyhedsbreve til Jeres brugere, kan I publicere det som en "legal kopi" og lave et link i et Nyhedsbrev. Så får I budskabet ud til Jeres trofaste brugere uden at miste troværdighed på søgemaskinerne - og trafikken på hjemmesiden tæller trods alt meget positivt på søgemaskinerne og dermed også for en bedre placering på Google.

Bedste Performance

Ved at få billeder og andre statiske filer via CDN, opnår din hjemmeside endnu bedre performance.

keycdn banner

Ny hjemmeside pris - fra kr. *999,-

Nye hjemmesider til private, foreninger, organisationer og virksomheder - vi arbejder med det meste - fra kr. *999,- + moms

SEO hjemmeside optimering er ekstremt vigtigt for din placering på Google - og der er mange parametre, som har indflydelse på resultatet. Der er mange, som kan lave flotte hjemmesider, men alt for ofte glemmer de - eller ved ikke, at SEO - søgemaskineoptimering, er noget, som der skal integreres på siden og arbejdes med løbende. Vi er specialister i SEO hjemmeside optimering - både OnPage og PageSpeed - hastighedsoptimering, så din placering på Google og brugernes oplevelse kan blive bedst mulig.

OnSite SEO optimering kræver, at vi arbejder med siden i en periode på min. 3 - 6 mådender, for at se, hvordan optimeringen påvirker din placering på Google. PageSpeed kan vi derimod ofte lave for mellem kr. 1.200 og 2.000 + moms. Hvis vi ikke kan få siden op på et godt niveau - som min. over gennemsnit, er det som sagt GRATIS.

Den tekniske opsætning - kodningens kvalitet og sidens struktur, er også vigtigt. Selvom de moderne browsere er gode til at "gætte", bliver fejl alligevel straffet mere og mere, når søgemaskinerne crawler en siderne. Og skal der bruges unødvendige resourcer, som gør en hjemmeside langsom og tung at indlæse får det negative konsekvenser. Brugerne elsker hurtige hjemmesider - og Google elsker glade brugerne. Hvordan vores egen ny hjemmeside er optimeret, kan du se her...

*Pris fra kr. 999,- forudsætter køb af 12 mdrs. WebHotel til kr. 588,- Gælder for en side med en Vertex templete fra Shape5. Standard professionelt webdesign med eller uden demo indhold og med udvidelser, som er installeret på den pågældende template. For en beskeden merpris på kr. 250,- pr. år kan du få de vigtigste, bedste og mest populære Joomla udvidelser fra Akeeba, Regular Labs, JCH og RS joomla - se detaljer hjemmeside pris her...

En oplagt mulighed for dig, som kender lidt til Joomla eller WordPress i forvejen, og gerne vil lave det meste selv.

Bedste Performance

Ved at få billeder og alle statiske filer via CDN, opnår din hjemmeside endnu bedre performance.

Undgå Hackere Både indhold, side og evt. udvidelser skal holdes opdateret

Alt for mange glemmer at holde fokus på den løbende opdatering. Lad os klare det sure arbejde, så Dine medarbejdere kan gøre det, som de er bedst til

Bedste resultat på Pingdom, GTMetrix og PageSpeed Insight

Vi har lavet en ny hjemmeside, som er optimeret bedst muligt for hurtig visning, som er med til at få en bedre placering på Google. De fleste hjemmesider kan optimeres, så de vises meget hurtigere. Derfor har Google besluttet, at PageSpeed fremover skal vægte meget mere i forhold til at opnå en bedre placering på Google. Vi tester primært hastighed på GTMetrix - Performance Test, og på Pindom - website speed test.


GTMetrix PageSpeed 100 / 100 
Pingdom test A100 98 Klint WebDesign


Det bedste framework - Vertex, fra Shape5

Vi bruger det professionelle framework Vertex fra Shape5, fordi det lever op til såvel Joomlas som Googles "Best Practice" - og så er det let at arbejde med. Hvis du selv vil bestille en Template - Joomla eller WordPress, er du velkommen til at kontakte til os her...