Søg på siderne...

Klint WebDesign - Logo
Hastighedsoptimering - PageSpeed Insights - Hastighed & Performance

Optimering - eks. fra virkeligheden

Min hjemmeside er langsom - kan den optimeres?

De fleste hjemmesider kan optimeres, så de kommer over 85 på PageSpeed Insights og over gennemsnittet på GTMetrix - og de fleste meget over. Der er mange, som kan lave flotte hjemmesider, men alt for mange "glemmer" at hastighedsoptimere siden, inden de afleverer den til kunden.

PageSpeed Insights måler, om en hjemmeside kan optimeres, så den opnår en bedre performance på flg:
  • tiden for at loade "above-the-fold": Den tid der går fra det øjeblik brugeren har anmodet om en side til det øjeblik, hvor det som er synligt i browseren, er gennemgået af browseren
  • tiden for at loade hele siden: Den tid der går fra det øjeblik, hvor brugeren har anmodet om en side til det øjeblik, hvor hele siden er gennemgået af browseren

Dine brugere elsker hurtige hjemmesider. Og Google elsker glade brugere.

Vi har specialiceret os i hastighedsoptimering af Joomla og WordPress hjemmesider. Og vi har opbygget en betydelig ekspertise, så vi ved hvilke værktøjer, der skal bruges. Det behøver ikke at koste en bondegård - og hvis resutatet ikke kommer over gennemsnittet på GTMetrix, er det GRATIS.

Derfor er hastighedsoptimering på en hjemmeside et af de vigtige parametre, når søgemaskinerne ranker din hjemmeside.


3 gode grunde til at din hjemmeside skal være hurtig

  1. Brugerne stiller større og større krav. Og de gider ikke sidde at vente på langsomme hjemmesider. Alle erfaringer viser, at brugerne ikke bliver på en langsom hjemmeside. De søger bare efter en anden - en af dine konkurrenters hjemmeside.
  2. Hurtige hjemmesider får en bedre placering i søgemaskinerne end langsomme sider -
  3. Hurtigere hjemmesider har en højere konverteringsrate. Dette er bevist i flere undersøgelser. 1 sekund langsommere loadtime giver i en undersøgelse fra Amazon.com næsten ca. 10% færre konverteringer og dermed 10% færre kunder.

Du kan teste din egen hjemmeside på GTMetrix, Pingdom Speedtest eller Google PageSpeed Insight

 

seo hastighedsoptimering - pingdom klintwebdesign.dk
google pagespeed insight mobile - seo hastighesaoptimering google pagespeed insight desktop - seo hastighesaoptimering


Kunde-Case

Første test

Kunden - Vida i Aalborg, havde betalt en anden webudvikler for at få sin hjemmeside lavet mobilvenlig, men siden så ikke ud som aftalt - og den var meget langsom

Kunden fik en pris på hastighedsoptimering af såvel hjemmeside som det webhotel, som den allerede var hosted på. Med en PageSpeed score på 41% - den vigtigste på Google, og YSlow score på 51% var vi ikke i tvivl om, at det kunne gøres meget bedre. Ikke mindst fordi siden er hosted på et rigtig godt WebHotel. Vi lovede, at det ville være GRATIS, hvis vi ikke som minimum kunne få sidens performance op på gennemsnittet på henholdsvis 72% og 68%.

Standard Hastighedsoptimering - ny test

Vi startede med at rette nogle databasefejl, og så lavede vi den grundliggende hastighedsoptimering - både på siden og på serveren, hvor siden er hosted.

Allerede før fintuningen kom siden markant over gennemsnittet, som er henholdsvis 72% for PageSpeed og 68% for YSlow Score. Det til trods, at der skal loades 10 store billeder til en slider på toppen af siden.

Det optimale resultat

Inden den sidste fintuning for performence, lavede vi de nødvendige rettelser af såvel URL'er, og lidt rettelser i selve templaten (koder i skabelonen). Resultatet blev, at siden gennemsnitligt loader mere end 6 gange så hurtigt i forhold til før opdatering. Siden er blandt de 90-95% sider, som er testet på Pingdom (afhængig af trafikken på nettet)

Slutresultatet på GTMetrix blev 100 / 91 kan du se her...

performance

Test Din egen hjemmeside

Vi vil gerne teste Din hjemmeside, men der findes flere steder, hvor du selv kan gøre det. Vi bruger primært GTMetrix her og Pingdom her, fordi de er meget anerkendte, og fordi deres resultater er meget specifikke og brugbare til optimering.

performance
udvikling

Ekspertise og erfaringer

Vi har både ekspertise og ikke mindst erfaringer med optimering. Om det tager 2 eller 4-5 timer, afhænger helt af den enkelte side. Men vi vil gerne lave en analyse og give en pris. Hvis vi ikke leverer det lovede resultat, er det GRATIS. Det er den billigste markedsføring - næst efter mund til mund metoden.

SEO Optimering

Optimering - PageSpeed og SEO

Google elsker hurtige hjemmesider - ganske enkelt fordi de gerne vil give brugerne de bedste oplevelser, når de søger på nettet. Vi er eksperter i optimering af både PageSpeed og SEO

SEO Optimering

Google PageSpeed Insights

Din PageSpeed Score

Du kan teste din egen PageSpeed Score på PageSpeed Tools > Insights

PageSpeed Score analyserer din hjemmesides Performance og viser, hvad der kan optimere den for at gøre den hurtigere og mere mobilvenlig.

 

Din PageSpeed Score skal være over 85%

Hvis din Google PageSpeed er under 85% – både for Mobilenheder og Desktop, så er din hjemmeside unødvendig langsom. Det både bør og kan du gøre noget ved.

Hvis din hjemmeside er for langsom, er der en stor risiko for, dels at nogle af dine konkurrenter er lidt hurtigere, og dels at dine brugere hurtigt forlader din side. Det påvirker både, hvordan søgemaskinerne og brugerne oplever dit website.

Hastigheden på din hjemmeside er ikke bare noget nørded teknik. Højere score og hastighed giver bedre rankings i Google. Højere hastighed giver mere tilfredse besøgende og flere konverteringer.

Server responce tid kan variere og være afhængig af trafikken "her og nu", hvilket kan give varierende resultater. Hvis du ikke oplever den testede side som langsom, er det ikke nødvendigvis et problem.
For at indlejre Google PageSpeed Insights her på siden, er vi nødt til at loade bl.a. Google Analytics Java script fra Google, deres egen sporringskode, ligesom vi ikke kan styre de andre filer, som loades i iframen. Et test af denne side vil derfor også indeholde resultatet for PageSpeed Insight

Google PageSpeed Insight

Din PageSpeed Score

Du kan teste din egen PageSpeed Score på PageSpeed Tools > Insights

PageSpeed Score analyserer din hjemmesides Performance og viser, hvad der kan optimere den for at gøre den hurtigere og mere mobilvenlig.

 

Din PageSpeed Score skal være over 85%

Hvis din Google PageSpeed er under 85% – både for Mobilenheder og Desktop, så er din hjemmeside unødvendig langsom. Det både bør og kan du gøre noget ved.

Hvis din hjemmeside er for langsom, er der en stor risiko for, dels at nogle af dine konkurrenter er lidt hurtigere, og dels at dine brugere hurtigt forlader din side. Det påvirker både, hvordan søgemaskinerne og brugerne oplever dit website.

Hastigheden på din hjemmeside er ikke bare noget nørded teknik. Højere score giver højere hastighed og bedre rankings i Google. Højere hastighed giver mere tilfredse besøgende og flere konverteringer.

Undgå Hackere Både indhold, side og evt. udvidelser skal holdes opdateret

Alt for mange glemmer at holde fokus på den løbende opdatering. Lad os klare det sure arbejde, så Dine medarbejdere kan gøre det, som de er bedst til

Mobil - Bedste resultat på Pingdom, GTMetrix og PageSpeed Insight

Flere og flere bruger mobilen, når de søger på nettet. Derfor har Google besluttet, at PageSpeed fremover skal vægte meget mere i forhold til at opnå en bedre placering på Google, når der søges fra en smartphone. Vi tester primært hastighed på GTMetrix - Performance Test, og på Pindom - website speed test.


GTMetrix PageSpeed 100 / 100 
Pingdom test A100 98 Klint WebDesign


Det bedste framework - Vertex, fra Shape5

Vi bruger det professionelle framework Vertex fra Shape5, fordi det lever op til såvel Joomlas som Googles "Best Practice" - og så er det let at arbejde med. Hvis du selv vil bestille en Template - Joomla eller WordPress, er du velkommen til at kontakte til os her...