Søg på siderne...

/images/100-100-Best-Page-Speed.jpg

Fra idé til resultat

Analyse

Webdesign

Udvikling

Godkendelse

SEO Optimering

Hjemmesider, optimering, opdatering, vedligeholdelse eller....

Brugervenligt, gratis og ikke mindst et meget solidt og SIKKERT CMS system er sammen med Jeres ønsker helt afgørende, når vi bygger nye hjemmesider.

Siden medio 2012 har vi udelukkende lavet mobilvenlige webdesign, så vi har erfaringerne - også med SEO (Search Engine Optimization).

Webdesign, hjemmesider, SEO, PageSpeed og personlig kontakt

Hjemmesider og SEO

Med mange års erfaring ved vi, hvordan webdesign skal bygges op, så det både er bruger- og SEO venligt. Alle hjemmesider lever op til Google's anbefalinger, så du er sikret bedst muligt.

Ny hjemmeside   

Mobile First

Mange har brugt udtrykket "mobile first" de sidste par år eller 3. Men nu får det snart en helt ny betydning. Google er i fuld gang med at rulle "Mobile First" ud. Er din side 100% mobilvenlig? 

Mobile First   

Visuel identitet

Vi laver hjemmesider med et moderne webdesign, som sikrer, at potentielle kunder kan genkende din virksomhed, og så du signalerer troværdighed og professionalitet - også for dit brand.

Kontakt nu   

Undgå Hackere Både indhold, side og evt. udvidelser skal holdes opdateret

Alt for mange glemmer at holde fokus på den løbende opdatering. Lad os klare det sure arbejde, så Dine medarbejdere kan gøre det, som de er bedst til

Bedste resultat på Pingdom, GTMetrix og PageSpeed Insight

Vi har lavet en ny hjemmeside, som er optimeret bedst muligt for hurtig visning, som er med til at få en bedre placering på Google. De fleste hjemmesider kan optimeres, så de vises meget hurtigere. Derfor har Google besluttet, at PageSpeed fremover skal vægte meget mere i forhold til at opnå en bedre placering på Google. Vi tester primært hastighed på GTMetrix - Performance Test, og på Pindom - website speed test.


GTMetrix PageSpeed 100 / 100 
Pingdom test A100 98 Klint WebDesign


Det bedste framework - Vertex, fra Shape5

Vi bruger det professionelle framework Vertex fra Shape5, fordi det lever op til såvel Joomlas som Googles "Best Practice" - og så er det let at arbejde med. Hvis du selv vil bestille en Template - Joomla eller WordPress, er du velkommen til at kontakte til os her...