Søg på siderne...

PHP 7

Hvis du ikke allerede har skiftet, er det høje tid

PHP er det mest udbredte server-side programeringssprog til dynamiske hjemmesider. Ved hjælp af PHP kan vi generere koder til hjemmesider. Koder som er baseret på brugerens valg, og som henter det ønskede indhold fra database, JSON-scripts etc.

PHP 7 er markant hurtigere end de tidligere udgaver, og det kan derfor forbedre performance (hvor hurtigt siden loader) på alle Joomla og andre hjemmesider.

Bedste resultat på Pingdom, GTMetrix og PageSpeed Insight

Vi har lavet en ny hjemmeside, som er optimeret bedst muligt for hurtig visning, som er med til at få en bedre placering på Google. De fleste hjemmesider kan optimeres, så de vises meget hurtigere. Derfor har Google besluttet, at PageSpeed fremover skal vægte meget mere i forhold til at opnå en bedre placering på Google. Vi tester primært hastighed på GTMetrix - Performance Test, og på Pindom - website speed test.


GTMetrix PageSpeed 100 / 100 
Pingdom test A100 98 Klint WebDesign


De bedste templates fra Shape5

Vi bruger professionelle Templates fra Shape5, fordi de lever op til såvel Joomlas som Googles "Best Practice" - og så er de lette at arbejde med. Hvis du selv vil bestille en Template - Joomla eller WordPress, kan du gøre det her...