Søg på siderne...

Her er et eksempel på en artikel, som kun er tilgængelig for registrerede brugere. Introteksten her kan du læse, men man skal være logget på for at se hele artiklen.

Canonical til Joomla

Undgå duplikeret indhold i indekseringen

- helt uden ekstra udvidelser

Den ny Router i Joomla er blevet meget bedre. Men selv om vi bruger SEF - søgemaskinevenlige, URL'er og Rewrite - .htaccess, kan vi stadig tilgå de enkelte artikler på flere URL'ere, hvis vi ikke opretter en redirect / omdirigering. Det gælder også, selvom du i indstillingerne vælger ikke at vise artikel id i URL'en.

Derfor er canonical og noindex eller redirect noget af det allervigtigste i forhold til SEO. Ved at bruge canonical og noindex undgår du at søgemaskinerne straffer dig for duplikeret indhold. Canonical kan også bruges, hvis du med vilje viser samme indhold som allerede vises på en anden hjemmeside. Så skal du bare bruge URL'en til den pågældende side som canonical.

Læs mere - link med ikke synlig anchor tekst
SEO - Anchor link er bedst med anchor link tekst.

Vil du gerne undgå synlige linkede titler, men alligevel have et godt anchor link med titlen som anchor tekst?

Her viser jeg dig, hvordan du let kan få dine overskrifter med i dine "læs mere" link, uden at titlen vises på selve "Læs mere..." knappen.

Det kan gøres med en en lille overide / tilsidesætning. Jeg viser dig trin for trin, hvordan du kan gøre det på din egen side. Du behøver ikke at have kendskab til hverken HTML eller PHP. Bare du kan copy/paste

.htaccess

.htaccess Fil - der gør en forskel ?

Vidste du at en .htaccess fil, der er sat rigtigt op, kan optimere din hjemmeside utrolig meget ved at reducere størrelsen og øge PageSpeed rigtig meget.

Jeg har set mange flotte hjemmesider, som umidelbart fungerer rigtig godt. Men alt for mange er langsomme - flere sekunder om at loade, fordi de ikke er optimeret. Betydningen af optimering af indhold...

SEO optimeret til Google

Vores egen Joomla hjemmeside

Hvordan kan en hjemmeside blive hurtigere?


Da vores skulle have et nyt design, besluttede vi, at vi ville se, hvor højt op vi kunne komme i både PageSpeed og målrettet brug af søgeudtryk i stedet for enkelte søgeord.
Her kan du se, hvad vi har lavet for at opnå den bedste PageSpeed. Der kommer også et opslag om, hvordan vi har optimeret søgeord.

Alt for mange tror, at det er umuligt, at optimere en hjemmeside til at loade hurtigt. Her kan du se, at det ikke er rigtigt.

Tilpas design til Dine ønsker

Opret din egen CSS fil til templaten Protostar

Hvis du ønsker at ændre farver, skrifttyper egenskaber, afstande, baggrunde og andre design detaljer, kan du tilføje en brugerdefineret CSS fil

Hvis du bruger templaten Protostar og ønsker at finjustere udseendet på Din side, skal du ikke redigerer template.css. Du kan bruge denne smarte funktion...

Bedste resultat på Pingdom, GTMetrix og PageSpeed Insight

Vi har lavet en ny hjemmeside, som er optimeret bedst muligt for hurtig visning, som er med til at få en bedre placering på Google. De fleste hjemmesider kan optimeres, så de vises meget hurtigere. Derfor har Google besluttet, at PageSpeed fremover skal vægte meget mere i forhold til at opnå en bedre placering på Google. Vi tester primært hastighed på GTMetrix - Performance Test, og på Pindom - website speed test.


GTMetrix PageSpeed 100 / 100 
Pingdom test A100 98 Klint WebDesign


Det bedste framework - Vertex, fra Shape5

Vi bruger det professionelle framework Vertex fra Shape5, fordi det lever op til såvel Joomlas som Googles "Best Practice" - og så er det let at arbejde med. Hvis du selv vil bestille en Template - Joomla eller WordPress, er du velkommen til at kontakte til os her...