Søg på siderne...

Reference Ejby-Hallerne - Hviid's Gourmet

Klint WebDesign - Logo
Reference Ejby-Hallerne - Hviid's Gourmet
Ejby-Hallerne - Hviid's Gourmet

  I 2015 overtog Ejby-Hallerne Hviid's Gourmet, som havde deres egen hjemmeside. De ønskede, at integrere Hviid's Gourmet på deres egen hjemmeside, så der ikke var tvivl om samhørigheden. De vil også gerne have nye logoer. Vi lavede et forslag til et nyt design - og de sagde go.

Det er en af de mange fordele ved Joomla! - at vi kan tilpasse designet på de enkelte sider meget individuelt. De har været meget glade for vores samarbejde, så de valgte også vores hostløsning - vi kunne tilbyde løbende opdatering af Joomla og alle udvidelser, HTTPS for en sikker forbindelse, HTTP/2 for en bedre kryptering og markant hurtigere visning af de enkelte sider.

En ny halbestyrer - fra den sidedende bestyrelse, valgte sammen med bestyrelsen en anden løsning i samarbejde med en nær relation til et af de andre bestyrelsesmedlemmer. Derfor kan siden ikke ses live.

Undgå Hackere Både indhold, side og evt. udvidelser skal holdes opdateret

Alt for mange glemmer at holde fokus på den løbende opdatering. Lad os klare det sure arbejde, så Dine medarbejdere kan gøre det, som de er bedst til

Mobil - Bedste resultat på Pingdom, GTMetrix og PageSpeed Insight

Flere og flere bruger mobilen, når de søger på nettet. Derfor har Google besluttet, at PageSpeed fremover skal vægte meget mere i forhold til at opnå en bedre placering på Google, når der søges fra en smartphone. Vi tester primært hastighed på GTMetrix - Performance Test, og på Pindom - website speed test.


GTMetrix PageSpeed 100 / 100 
Pingdom test A100 98 Klint WebDesign


Det bedste framework - Vertex, fra Shape5

Vi bruger det professionelle framework Vertex fra Shape5, fordi det lever op til såvel Joomlas som Googles "Best Practice" - og så er det let at arbejde med. Hvis du selv vil bestille en Template - Joomla eller WordPress, er du velkommen til at kontakte til os her...