Søg på siderne...

VMAC - Reference ny hjemmeside

Klint WebDesign - Logo
VMAC - Reference ny hjemmeside
Vestfyns Marinecenter

I foråret 2016 besluttede Vestfyn Marinecenter, at 3 af deres eksisterende sider skulle integreres i en side, som dels skulle være på flere sprog og dels flere design - bl.a. Yama påhængsmotorer, Variant bådtrailere samt Finnmaster, Terhi og Atomis både.

Vores samarbejde med dem startede med support på 2 af deres Joomla sider tilbage i 2013. Vi gjorde dem opmærksom på, at den var lavet i et udløbet system, og at skabelonen desværre ikke fandtes til de nye versioner. Den ville derfor være sårbar for evt. hackerangreb. Men de valgte i første omgang, at fortsætte med den gamle side. Ved årsskiften 2015/16 gik det galt - siden blev hacket, så vi måtte i gang med en rensning, hvilket vi desværre havde høstet erfaringer i fra sider - i alle tilfælde sider som ikke var opdateret eller sider, som var hosted på servere, som ikke var opdateret.

Undgå Hackere Både indhold, side og evt. udvidelser skal holdes opdateret

Alt for mange glemmer at holde fokus på den løbende opdatering. Lad os klare det sure arbejde, så Dine medarbejdere kan gøre det, som de er bedst til

Mobil - Bedste resultat på Pingdom, GTMetrix og PageSpeed Insight

Flere og flere bruger mobilen, når de søger på nettet. Derfor har Google besluttet, at PageSpeed fremover skal vægte meget mere i forhold til at opnå en bedre placering på Google, når der søges fra en smartphone. Vi tester primært hastighed på GTMetrix - Performance Test, og på Pindom - website speed test.


GTMetrix PageSpeed 100 / 100 
Pingdom test A100 98 Klint WebDesign


Det bedste framework - Vertex, fra Shape5

Vi bruger det professionelle framework Vertex fra Shape5, fordi det lever op til såvel Joomlas som Googles "Best Practice" - og så er det let at arbejde med. Hvis du selv vil bestille en Template - Joomla eller WordPress, er du velkommen til at kontakte til os her...