Søg på siderne...

Reference RH Consulting - international hjemmeside på flere sprog

Klint WebDesign - Logo
Reference RH Consulting - international hjemmeside på flere sprog
RH Consulting

 RH Consulting var en nystartet virksomhed i 2013 med mange års erfaring i bl.a. certifikatsvejsning på alle områder - også de meget krævende i sortstål etc.

René Hartmann var ikke i tvivl om, at deres hjemmeside ikke skulle ligne alle de andres. Logoet havde de - alt andet har vi lavet for dem. RH Consulting operer meget i udlandet, hvorfor siden naturligvis skulle være to-sproget - ikke noget med Google translate. Det skulle være ægte oversættelse af alle elementer, så vi undgår de uheldige oversættelser, som aut. oversættelse uomtvisteligt jævnligt medfører.

De ønskede også nogle små enkle gallerier, som er elegant integreret på flere sider.

Virksomheden er desværre lukket, så siden kan ikke ses live

Undgå Hackere Både indhold, side og evt. udvidelser skal holdes opdateret

Alt for mange glemmer at holde fokus på den løbende opdatering. Lad os klare det sure arbejde, så Dine medarbejdere kan gøre det, som de er bedst til

Mobil - Bedste resultat på Pingdom, GTMetrix og PageSpeed Insight

Flere og flere bruger mobilen, når de søger på nettet. Derfor har Google besluttet, at PageSpeed fremover skal vægte meget mere i forhold til at opnå en bedre placering på Google, når der søges fra en smartphone. Vi tester primært hastighed på GTMetrix - Performance Test, og på Pindom - website speed test.


GTMetrix PageSpeed 100 / 100 
Pingdom test A100 98 Klint WebDesign


Det bedste framework - Vertex, fra Shape5

Vi bruger det professionelle framework Vertex fra Shape5, fordi det lever op til såvel Joomlas som Googles "Best Practice" - og så er det let at arbejde med. Hvis du selv vil bestille en Template - Joomla eller WordPress, er du velkommen til at kontakte til os her...