Søg på siderne...

Hestehauge Biler

Efter mere end 25 succesrige år med bilsalg - senest 12 år som salgschef for Skoda i Odense, valgte Tommy Hestehauge at prøve løkken som selvstændig med sin broder Ulrich Hestehauge som medinvestor..

Hverken Tommy eller Ulrich var i tvivl om, at deres nye hjemmeside skulle afspejle deres ambitioner om kvalitet og tillid - både for design og opbygning. Siden skulle integrere visningen af deres biler fra Biltorvet og SEO være i top. Sidst men ikke mindst skulle de også bruge et logo, så det lavede vi også.

AkupunkturKlinikken Ejby

Vi lavede den første side for AkupunkturKlinikken Ejby helt tilbage i 2011. Siden er løbende opdateret, men det krævede en lidt større opdatering, at få den lavet responsiv - hvilket Jane Amlund Vigsø ikke var i tvivl om, at den skulle være. "Alle bruger jo mobiler og tablets nu" som hun sagde.

Vi fik frie hænder og lavede et forslag, som tog højde for Janes ønske om at bruge de sociale mere. Vi lavede et forslag, som har integreret div. delefuktioner, så alle let kan dele opslag fra hjemmesiden på ex. Facebook.

Merethe Klint

Som mange andre foreninger havde Gelsted Borgerforening en hjemmeside, som en nogle af ildsjælene havde lavet. Selv om foreningen har utrolig stor opbakning fra frivillige til deres store Gelsted Marked og Holmegaarden, var der ikke kræfter til at lave en professionel hjemmeside.

Vi valgte at lave en side til dem til en favørpris, samtidigt med at vi sponsorerer dem med de løbende opdateringer, indhold og vedligeholdelse. Der er naturligvis integreret deling på de sociale medier Facebook og Twitter.

Vi er meget glade for samarbejdet.

Merethe Klint

 Efter nogle år hos A P Møller startede Merethe Klint sin virksomhed i 2012.
Gennem en kombination af kreativitet og erhvervsrettede erfaringer hjælper hun med stor succes virksomheder til at udnytte deres fulde potentiale.

Hendes første hjemmeside var lavet i et billigt online CMS - indholdet var rigtig godt, men systemet var Flash, som ikke kan vises på Apple. Sommeren 2013 lavede vi en ny side med mange flere funktioner - og naturligvis responsiv, så den vises optimalt på Smartphones & Tablets.

I 2015 fik hun en ny side med Blog, optimering af Structured Data - for bedst mulig placering på Google, samt nye link til deling på sociale medier.

Hansens Frugt & Grønt

Siden bruges primært til virksomhedens erhvervskunder, som kan se de aktuelle dagspriser og bestille online, når de er logget på.

Dagspriserne kan løbende opdateres blot ved at den ansvarlige logger på frontend (uden at logge ind i selve administrationsdelen)

Tik Håndbold

TIK Håndbold havde en gammel Joomla side, som skulle opdateres. De var glade for at arbejde med Joomla, så det skulle naturligvis være det igen. Den gamle side var lavet med en skabelon, som ikke fabdtes i en opdateret version. 

De ville gerne have en side, hvor de på forskellig vis kunne eksponere alle deres sponsorer

Derfor lavede vi en helt ny side, hvor sponsorerne vises på forskellige bannere. De kan styre det, således at det er de relevante sponsorer, der vises sammen med de hold, som de er sponsor for.

Fjordhauge's Arkitekt- og Ingeniørfirma

Det var meget vigtigt for kunden, at vi fik lavet et design, som integrerede deres grønne logo, som symboliserer deres bevidsthed om miljø i alt hvad de laver. Vi har lavet alt fra scrath. Der er integreret galleri, så det er meget let at oprette gallerier i forbindelse med referencer - så nu er det blot op til kunden at udnytte mulighederne.

Hauge MC

Hauge MC er en af vores første kunder. Det startede med en hastesag, fordi hans første hjemmeside pludselig ikke kunne vises pga. fejl hos udbyderen.

Det blev til vores første Joomla! side i løbet af 1 uge i starten af 2010. Siden blev redesignet i starten af 2012, hvor vi fik integreret logoets markante farve på den mørke baggrund. Siden er opdateret til responsivt design i starten af 2013.

Fjordhauges Tømrerforretning

Vi har lavet alt fra scrath. Der er integreret galleri, så det er meget let at oprette gallerier i forbindelse med referencer - så nu er det blot op til kunden at udnytte mulighederne.

Nipa

Nipa havde som mange andre en hjemmeside, som aldrig var blevet færdig.

Mulighederne var stærkt begrænsede, fordi den var lavet i et CMS fra internettets start

Vi lavede en ny side i Joomla! CMS. Logo og den tynde blå streg var det eneste krav til elementer, som skulle indgå i designet. Vi lavede to forslag helt fra bunden - et med lys baggrund og det mørke, som de valgte.

Rikke's Design - WebShop

Rikke var særdeles tilfreds med vores arbejde, og efter et års tid ville hun gerne have en hjemmeside med WebShob - det hele i et nyt design med mere "power"

Rikke's tilfredshed var stærkt medvirkende til, at vi kom videre med Klint WebDesign

Pga. private omstændigheder lukkede Rikke sin virksomhed, så siden kan ikke ses live.

Rikke's Design

Rikke's Design havde i 2009/2011 en hjemmeside hos en af de helt store udbydere, men dels var der fejl på siden, og dels oplevede hun en meget dårlig service. Det endte med inddragelse af advokat for at få kontrakten ophævet, men det hjalp lige lidt. Først da hendes advokat med hjælp af vores faglige viden og en trussel om en retsag accepterede de omgående at ophæve kontrakten og dermed lukning af hendes side.

Så fik vi travl - i løbet af 2 dage fik vi lavet en ny med nogle få justeringer - redesign af logo og et lidt mere dynamisk indtryk.

Undgå Hackere Både indhold, side og evt. udvidelser skal holdes opdateret

Alt for mange glemmer at holde fokus på den løbende opdatering. Lad os klare det sure arbejde, så Dine medarbejdere kan gøre det, som de er bedst til

Mobil - Bedste resultat på Pingdom, GTMetrix og PageSpeed Insight

Flere og flere bruger mobilen, når de søger på nettet. Derfor har Google besluttet, at PageSpeed fremover skal vægte meget mere i forhold til at opnå en bedre placering på Google, når der søges fra en smartphone. Vi tester primært hastighed på GTMetrix - Performance Test, og på Pindom - website speed test.


GTMetrix PageSpeed 100 / 100 
Pingdom test A100 98 Klint WebDesign


Det bedste framework - Vertex, fra Shape5

Vi bruger det professionelle framework Vertex fra Shape5, fordi det lever op til såvel Joomlas som Googles "Best Practice" - og så er det let at arbejde med. Hvis du selv vil bestille en Template - Joomla eller WordPress, er du velkommen til at kontakte til os her...