Søg på siderne...

AkupunkturKlinikken Ejby

Klint WebDesign - Logo
AkupunkturKlinikken Ejby
AkupunkturKlinikken Ejby

Vi lavede den første side for AkupunkturKlinikken Ejby helt tilbage i 2011. Siden er løbende opdateret, men det krævede en lidt større opdatering, at få den lavet responsiv - hvilket Jane Amlund Vigsø ikke var i tvivl om, at den skulle være. "Alle bruger jo mobiler og tablets nu" som hun sagde.

"Jeg er meget tilfreds med samarbejde med Klint WebDesign af såvel opbygning og følgende redigering og tilpasning af min hjemmeside www.akuejby.dk. Der var vældig fin dialog, og jeg oplevede, at mine egne ønsker og ideer dannede grundlag for det færdige resultat. Jeg oplevede et stort engagement og er glad for at have indgået en aftale med Klint WebDesign om fortsat vedligeholdelse af siden"

Akupunkturklinikken Ejby - Akupunktur og Massage

Undgå Hackere Både indhold, side og evt. udvidelser skal holdes opdateret

Alt for mange glemmer at holde fokus på den løbende opdatering. Lad os klare det sure arbejde, så Dine medarbejdere kan gøre det, som de er bedst til

Mobil - Bedste resultat på Pingdom, GTMetrix og PageSpeed Insight

Flere og flere bruger mobilen, når de søger på nettet. Derfor har Google besluttet, at PageSpeed fremover skal vægte meget mere i forhold til at opnå en bedre placering på Google, når der søges fra en smartphone. Vi tester primært hastighed på GTMetrix - Performance Test, og på Pindom - website speed test.


GTMetrix PageSpeed 100 / 100 
Pingdom test A100 98 Klint WebDesign


Det bedste framework - Vertex, fra Shape5

Vi bruger det professionelle framework Vertex fra Shape5, fordi det lever op til såvel Joomlas som Googles "Best Practice" - og så er det let at arbejde med. Hvis du selv vil bestille en Template - Joomla eller WordPress, er du velkommen til at kontakte til os her...