Søg på siderne...

Gelsted Borgerforening - Holmegaarden

Klint WebDesign - Logo
Gelsted Borgerforening - Holmegaarden
Merethe Klint

Som mange andre foreninger havde Gelsted Borgerforening en hjemmeside, som en nogle af ildsjælene havde lavet. Selv om foreningen har utrolig stor opbakning fra frivillige til deres store Gelsted Marked og Holmegaarden, var der ikke kræfter til at lave en professionel hjemmeside.

Vi valgte at lave en side til dem til en favørpris, samtidigt med at vi sponsorerer dem med de løbende opdateringer, indhold og vedligeholdelse. Der er naturligvis integreret deling på de sociale medier Facebook og Twitter.

Vi er meget glade for samarbejdet.

Undgå Hackere Både indhold, side og evt. udvidelser skal holdes opdateret

Alt for mange glemmer at holde fokus på den løbende opdatering. Lad os klare det sure arbejde, så Dine medarbejdere kan gøre det, som de er bedst til

Mobil - Bedste resultat på Pingdom, GTMetrix og PageSpeed Insight

Flere og flere bruger mobilen, når de søger på nettet. Derfor har Google besluttet, at PageSpeed fremover skal vægte meget mere i forhold til at opnå en bedre placering på Google, når der søges fra en smartphone. Vi tester primært hastighed på GTMetrix - Performance Test, og på Pindom - website speed test.


GTMetrix PageSpeed 100 / 100 
Pingdom test A100 98 Klint WebDesign


Det bedste framework - Vertex, fra Shape5

Vi bruger det professionelle framework Vertex fra Shape5, fordi det lever op til såvel Joomlas som Googles "Best Practice" - og så er det let at arbejde med. Hvis du selv vil bestille en Template - Joomla eller WordPress, er du velkommen til at kontakte til os her...