Søg på siderne...

Hauge MC

Klint WebDesign - Logo
Hauge MC
Hauge MC

Hauge MC er en af vores første kunder. Det startede med en hastesag, fordi hans første hjemmeside pludselig ikke kunne vises pga. fejl hos udbyderen.

Det blev til vores første Joomla! side i løbet af 1 uge i starten af 2010. Siden blev redesignet i starten af 2012, hvor vi fik integreret logoets markante farve på den mørke baggrund. Siden blev opdateret til responsivt design primo 2013.

Undgå Hackere Både indhold, side og evt. udvidelser skal holdes opdateret

Alt for mange glemmer at holde fokus på den løbende opdatering. Lad os klare det sure arbejde, så Dine medarbejdere kan gøre det, som de er bedst til

Mobil - Bedste resultat på Pingdom, GTMetrix og PageSpeed Insight

Flere og flere bruger mobilen, når de søger på nettet. Derfor har Google besluttet, at PageSpeed fremover skal vægte meget mere i forhold til at opnå en bedre placering på Google, når der søges fra en smartphone. Vi tester primært hastighed på GTMetrix - Performance Test, og på Pindom - website speed test.


GTMetrix PageSpeed 100 / 100 
Pingdom test A100 98 Klint WebDesign


Det bedste framework - Vertex, fra Shape5

Vi bruger det professionelle framework Vertex fra Shape5, fordi det lever op til såvel Joomlas som Googles "Best Practice" - og så er det let at arbejde med. Hvis du selv vil bestille en Template - Joomla eller WordPress, er du velkommen til at kontakte til os her...