Søg på siderne...

Hestehauge Biler - Ny Hjemmeside

Klint WebDesign - Logo
Hestehauge Biler - Ny Hjemmeside
Hestehauge Biler

 Efter mere end 25 succesrige år med bilsalg - senest 12 år som salgschef for Skoda i Odense, valgte Tommy Hestehauge at prøve løkken som selvstændig med sin broder Ulrich Hestehauge som medinvestor..

Hverken Tommy eller Ulrich var i tvivl om, at deres nye hjemmeside skulle afspejle deres ambitioner om kvalitet og tillid - både for design og opbygning. Siden skulle integrere visningen af deres biler fra Biltorvet og SEO være i top. Sidst men ikke mindst skulle de også bruge et logo, så det lavede vi også.

Vi har igen brugt frameworket Vertex fra Shape5, som vi har de bedste erfaringer med. Tommy og Ulrich er mere end tilfredse, og vi er da også lidt stolte af en flot side, som scorer 100/100 på PageSpeed Siden er naturligvis hosted på vores Retail Host hos SiteGround, og vi har lavet en aftale om løbende opdatering og vedligeholdelse. Så kan Tommy lave det, som han er bedst til - sælge en masse biler til glade og tilfredse kunder.

Vi er meget glade for samarbejdet.

 

hestehauge biler forsiden

 

Undgå Hackere Både indhold, side og evt. udvidelser skal holdes opdateret

Alt for mange glemmer at holde fokus på den løbende opdatering. Lad os klare det sure arbejde, så Dine medarbejdere kan gøre det, som de er bedst til

Mobil - Bedste resultat på Pingdom, GTMetrix og PageSpeed Insight

Flere og flere bruger mobilen, når de søger på nettet. Derfor har Google besluttet, at PageSpeed fremover skal vægte meget mere i forhold til at opnå en bedre placering på Google, når der søges fra en smartphone. Vi tester primært hastighed på GTMetrix - Performance Test, og på Pindom - website speed test.


GTMetrix PageSpeed 100 / 100 
Pingdom test A100 98 Klint WebDesign


Det bedste framework - Vertex, fra Shape5

Vi bruger det professionelle framework Vertex fra Shape5, fordi det lever op til såvel Joomlas som Googles "Best Practice" - og så er det let at arbejde med. Hvis du selv vil bestille en Template - Joomla eller WordPress, er du velkommen til at kontakte til os her...