Søg på siderne...

Merethe Klint

Klint WebDesign - Logo
Merethe Klint
Merethe Klint

 Efter nogle år hos A P Møller startede Merethe Klint sin virksomhed med forretnings- og organisationsudvikling i 2012.
Gennem en kombination af kreativitet og erhvervsrettede erfaringer hjælper hun med stor succes virksomheder til at udnytte deres fulde potentiale.

Hendes første hjemeside var lavet i et billigt online CMS - indholdet var rigtig godt, men systemet var Flash, som ikke kan vises på Apple. Sommeren 2013 lavede vi en ny side med mange flere funktioner - og naturligvis responsiv, så den vises optimalt på Smartphones & Tablets.

I 2015 fik hun en ny side med Blog, optimering af Structured Data - for bedst mulig placering på Google, samt nye link til deling på sociale medier.

Merethes kommentar på FaceBook

Niels Klint har stået for at bygge hjemmesiden. Naturligvis i samarbejde med mig, men har i den grad også formået at vise mig løsninger, som jeg slet ikke vidste, jeg gerne ville have - så virkelig godt arbejde ?

Undgå Hackere Både indhold, side og evt. udvidelser skal holdes opdateret

Alt for mange glemmer at holde fokus på den løbende opdatering. Lad os klare det sure arbejde, så Dine medarbejdere kan gøre det, som de er bedst til

Mobil - Bedste resultat på Pingdom, GTMetrix og PageSpeed Insight

Flere og flere bruger mobilen, når de søger på nettet. Derfor har Google besluttet, at PageSpeed fremover skal vægte meget mere i forhold til at opnå en bedre placering på Google, når der søges fra en smartphone. Vi tester primært hastighed på GTMetrix - Performance Test, og på Pindom - website speed test.


GTMetrix PageSpeed 100 / 100 
Pingdom test A100 98 Klint WebDesign


Det bedste framework - Vertex, fra Shape5

Vi bruger det professionelle framework Vertex fra Shape5, fordi det lever op til såvel Joomlas som Googles "Best Practice" - og så er det let at arbejde med. Hvis du selv vil bestille en Template - Joomla eller WordPress, er du velkommen til at kontakte til os her...