Søg på siderne...

Rikke's Design - Reference

Klint WebDesign - Logo
Rikke's Design - Reference
Rikke's Design

 Rikke's Design havde i 2009/2011 en hjemmeside hos en af de helt store udbydere, men dels var der fejl på siden, og dels oplevede hun en meget dårlig service. Det endte med inddragelse af advokat for at få kontrakten ophævet, men det hjalp lige lidt. Først da hendes advokat med hjælp af vores faglige viden og en trussel om en retsag accepterede de omgående at ophæve kontrakten og dermed lukning af hendes side.

Så fik vi travl - i løbet af 2 dage fik vi lavet en ny med nogle få justeringer - redesign af logo og et lidt mere dynamisk indtryk.

Undgå Hackere Både indhold, side og evt. udvidelser skal holdes opdateret

Alt for mange glemmer at holde fokus på den løbende opdatering. Lad os klare det sure arbejde, så Dine medarbejdere kan gøre det, som de er bedst til

Mobil - Bedste resultat på Pingdom, GTMetrix og PageSpeed Insight

Flere og flere bruger mobilen, når de søger på nettet. Derfor har Google besluttet, at PageSpeed fremover skal vægte meget mere i forhold til at opnå en bedre placering på Google, når der søges fra en smartphone. Vi tester primært hastighed på GTMetrix - Performance Test, og på Pindom - website speed test.


GTMetrix PageSpeed 100 / 100 
Pingdom test A100 98 Klint WebDesign


Det bedste framework - Vertex, fra Shape5

Vi bruger det professionelle framework Vertex fra Shape5, fordi det lever op til såvel Joomlas som Googles "Best Practice" - og så er det let at arbejde med. Hvis du selv vil bestille en Template - Joomla eller WordPress, er du velkommen til at kontakte til os her...