Søg på siderne...

Tik Håndbold - Reference, Ny Hjemmeside

Klint WebDesign - Logo
Tik Håndbold - Reference, Ny Hjemmeside
Tik Håndbold

TIK Håndbold havde en gammel Joomla side, som skulle opdateres. De var glade for at arbejde med Joomla, så det skulle naturligvis være det igen. Den gamle side var lavet med en skabelon, som ikke fabdtes i en opdateret version. 

De ville gerne have en side, hvor de på forskellig vis kunne eksponere alle deres sponsorer på en attraktiv måde.

Derfor lavede vi en helt ny side, hvor sponsorerne vises på forskellige bannere. De kan styre det, således at det er de relevante sponsorer, der vises sammen med de hold, som de er sponsor for.

Undgå Hackere Både indhold, side og evt. udvidelser skal holdes opdateret

Alt for mange glemmer at holde fokus på den løbende opdatering. Lad os klare det sure arbejde, så Dine medarbejdere kan gøre det, som de er bedst til

Mobil - Bedste resultat på Pingdom, GTMetrix og PageSpeed Insight

Flere og flere bruger mobilen, når de søger på nettet. Derfor har Google besluttet, at PageSpeed fremover skal vægte meget mere i forhold til at opnå en bedre placering på Google, når der søges fra en smartphone. Vi tester primært hastighed på GTMetrix - Performance Test, og på Pindom - website speed test.


GTMetrix PageSpeed 100 / 100 
Pingdom test A100 98 Klint WebDesign


Det bedste framework - Vertex, fra Shape5

Vi bruger det professionelle framework Vertex fra Shape5, fordi det lever op til såvel Joomlas som Googles "Best Practice" - og så er det let at arbejde med. Hvis du selv vil bestille en Template - Joomla eller WordPress, er du velkommen til at kontakte til os her...