Søg på siderne...

Klint WebDesign - Logo
Klint WebDesign - Profil & Vision

Klint WebDesign

Klint WebDesign blev startet af undertegnede Niels Klint og min søn Troels Klint. I dag ejes Klint WebDesign af Niels Klint.

Jeg har været PC superbruger siden 1995. Troels er født i 1991 og er vokset op med IT, og han har haft interessen for IT helt fra barn. Han er også superbruger og har derudover endog særdeles godt styr på hardware.

Vi lavede vores første hjemmeside til vores Motocross Team i 2007. Det medførte at vi hjalp andre lidt på hobbyplan.

Da vi skulle lave den første "proffesionelle" side, var vi ikke i tvivl om, at vi skulle finde et brugervenligt og top sikkert CMS system (Indholds Styrings System), så kunder uden særlig indsigt selv let kan rette og tilføje elementer på deres hjemmeside. Troels kendte lidt til Joomla! fra EUC Lillebælt, som bruger det som platform til deres intranet. Vi undersøgte det og en del andre, men valget var meget let - Joomla! - først og fremmest fordi det er *Open Source uden begrænsninger og let at vedligeholde.

*Open Source betyder, at kildekoden er åben. Tusindvis af udviklere verden over konkurrerer ikke, men arbejder sammen om et fælles mål - at videreudvikle verdens bedste CMS. Med over 35 millioner downloads og nogle af verdens største virksomheder som brugere, er du i helt trygge hænder.

Efter nogle år, hvor det var en hobby og passion, har jeg på utallige opfordringer valgt at opsige mit ellers gode og vellønnede job som salgschef og blive selvstændig på "fuld tid"

Vore kompetencer:

  • design og opbygning af nye hjemmesider og webhops i Joomla! og WordPress CMS
  • redesign af eksisterende hjemmesider - ofte fordi den eksisterende side ikke er sat op til at tilpasse sig til Smartphones og Tablets
  • design af logo og ikoner
  • vedligeholdelse af hjemmesider i flere forskellige systemer
  • hjælp med redigering af tekster, så de afspejler de fremstår let læselige og afspejler den enkelte kundes udtryk
  • optimering og ikke mindst vedligeholdelse af hjemmesider, så de får bedst mulige placeringer i søgemaskinerne - primært Google

WebHotel og Mail

Vi hoster siderne hos et af verdens største WebHoteller spec. optimeret til Joomla og WordPress PHP. SSL - HTTPS og HTTP/2, er naturligvis en del af løsningen, ligesom aut. backup er standard. Sider med meget trafik kan tilkøbe CloudHosting og Dedikeret Server efter behov.

Vi lægger stor vægt på, at antallet af domæner (hjemmesider) på de enkelte servere er begrænset. Mange af de billige webhoteller har flere tusinde på samme server, hvilket kan have endog meget negative konsekvenser på eks. Google.

Vi kan sørge for det hele med oprettelse af domæne, opsætning af DNS samt Web- og Mailserver.

Vision

  • at have de mest tilfredse kunder
  • at udbygge vores forretning med flere medarbejdere
  • at udvikle branche- & foreningsorienterede løsninger, så omkostningerne for den enkelte virksomhed kan holdes på et minimum.

Vi ser frem til at betjene dig og alle vore glade kunder.

Undgå Hackere Både indhold, side og evt. udvidelser skal holdes opdateret

Alt for mange glemmer at holde fokus på den løbende opdatering. Lad os klare det sure arbejde, så Dine medarbejdere kan gøre det, som de er bedst til

Det bedste framework - Vertex, fra Shape5

Vi bruger det professionelle framework Vertex fra Shape5, fordi det lever op til såvel Joomlas som Googles "Best Practice" - og så er det let at arbejde med. Hvis du selv vil bestille en Template - Joomla eller WordPress, er du velkommen til at kontakte til os her...