Søg på siderne...

Klint WebDesign - Logo
Joomla er et af verdens mest populære CMS

Gratis Hjemmeside

Alle kan få en GRATIS hjemmeside på Joomla.com. Joomla er verdens næstmest udbredte CMS system. Du får også de første 90 dages webhotel/host med uden betaling.

www.joomla.com kan du kvit og frit oprette en gratis Joomla hjemmeside. Gratis versionen er lidt begrænset i forhold til den fulde version - som også er gratis, men hvor du selv skal betale for dit eget webhotel. Det kan for mange være en rigtig begyndelse, som du altid kan skalere op uden at skulle starte forfra.

På den måde kan du teste, om Joomla er den rigtige løsning for dig.

Gratis i 90 dage

Du får 90 dage til at prøve og udforske Joomla.
Du kan bygge en ny Joomla hjemmeside til dig selv eller dit firma - helt GRATIS.

Joomla demo   

Lette video vejl.

Du kan også finde en serie af videoer, som kan guide dig igennem de mest grundlæggende fuktioner step by step

Video vejl.   

Expert 24/7 support

Selvom Joomla er ret let at bruge, kan vi alle få bruge for lidt ekstra hjælp. Siteground er kendt for deres enestående support. Den får du også.

Se mere   

Få glæde af alle fordelene ved Joomla.com

Det er GRATIS, let at bruge, flexibelt og med over 10 år på markedet er det yderst troværdigt.

Når du har registret dig og valgt din template, er din hjemmeside straks online. Der er flere forskellige templates at vælge imellem. Din nye Joomla side er naturligvis mobilvenlig, og endda klar til flere sprog, hvis du har behov for det.

Med sit store "Community" er Joomla er annerkendt af milliener af bruger verden over. Og vokseværk bliver aldrig et problem, fordi Joomla er 100% skalérbart. Der findes over 8.000 udvidelser til Joomla - og der kommer hele tiden nye, så alle umiddelbare behov er der allerede en løsning til.

Joomla.com er en gratis hjemmeside service publiceret til alle brugere i samarbejde med Siteground, en uafhængig host udbyder, på vegne af Open Source matters, Inc. Joomla.com Brugerne vil få adgang til en modificeret udgave af Joomla CMS host på en speciel infrastruktur udviklet af Siteground. Open Source Matters, Inc. ejr Joomla! navnet, brand og relaterede varemærker og servicer. SiteGround har en begrænset licens til at bruge Joomla! navn og varemærker i forbindelse med at være den officielle leverandør af Joomla.com tjenesten.

Undgå Hackere Både indhold, side og evt. udvidelser skal holdes opdateret

Alt for mange glemmer at holde fokus på den løbende opdatering. Lad os klare det sure arbejde, så Dine medarbejdere kan gøre det, som de er bedst til

Bedste resultat på Pingdom, GTMetrix og PageSpeed Insight

Vi har lavet en ny hjemmeside, som er optimeret bedst muligt for hurtig visning, som er med til at få en bedre placering på Google. De fleste hjemmesider kan optimeres, så de vises meget hurtigere. Derfor har Google besluttet, at PageSpeed fremover skal vægte meget mere i forhold til at opnå en bedre placering på Google. Vi tester primært hastighed på GTMetrix - Performance Test, og på Pindom - website speed test.


GTMetrix PageSpeed 100 / 100 
Pingdom test A100 98 Klint WebDesign


Det bedste framework - Vertex, fra Shape5

Vi bruger det professionelle framework Vertex fra Shape5, fordi det lever op til såvel Joomlas som Googles "Best Practice" - og så er det let at arbejde med. Hvis du selv vil bestille en Template - Joomla eller WordPress, er du velkommen til at kontakte til os her...