Søg på siderne...

Klint WebDesign - Logo
Prisen er inkl. professionelt webdesign - template

I alle tilfælde er det dig, som ejer alt indhold og alle rettigheder til din hjemmeside.

Et af de vigtigste elementer, når du vil have en hjemmeside med et professionelt design er valget af skabelon -  template/framework. Alle de "stoere" udbydere af templates bruger et udvidet framework, som gør det muligt at lave en masse tilpasninger uden brug af en eneste kodelinje. Vi har i mange år brugte templates fra Shape5, som har udviklet deres eget framework. Vi har afprøvet flere andre, men vi er hver gang vendt tilbage til Shape5. Dels fordi deres templates er lette at arbejde med, og dels fordi de opfylder alle krav til den bedste SEO - både indhold og performance - alle deres templates har været 100% mobilvenlige siden medio 2012. Søgemaskineoptimering er helt afgørende for at opnå bare nogenlunde synlighed på Google og de andre søgemaskiner.

Hos Klint WebDesign kan du selv vælge, om det skal være en GRATIS hjemmeside, om vi skal hjælpe lidt, eller om vi skal lave det hele - efter dine ønsker naturligvis.

Nedenstående gælder for en ny Joomla side med professionelt hjemmeside design med en professionel template fra en af verdens største udbydere - Shape5. Med templates/framework fra Shape5 kan den erfarne bruger lave sit eget unikke hjemmeside design.

Basic
Kr. 999***
***Min. WebHotel
En "Club" Template fra Shape5 - Frit valg

*u SPAR over kr. 2.000,-

"KlintWeb Pack"
med alle nedenstående udvidelser
Pr. år kr. 250,-
JCE Editor
Akeeba Backup & Admin Tools PRO
Backup, sikkerhed og performance
Regular Labs PRO
RSSEO - SEO
Pakke med SEO - canonical og meget mere...
OSMap - Sitemap
Kubik-Rubik Soc. Share
JCH PRO 
RSForm PRO
 

Hvis ikke andet er beskrevet for ovenstående, forudsættes det, at kunden leverer alle tekster og billeder klar til brug.
Se det store udvalg af templates fra Shape5 her... På hver enkelt template er der vejledninger - både det generelle og de individuelt designe sider på de enkelte tamplates. Der gør det nemt for Dig selv at arbejde med Din hjemmeside.
Alle priser er ekskl. moms. *u I forhold til individuelt køb og opsætning. *id Den endelige pris beregnes altid i forhold til den enkelte opgave, men typisk ligger prisen på en hjemmeside med individuelt hjemmeside design fra kr. 7.999,- til 20.000,- 
Siden er under opbygning og opdateres løbende. Seneste opdatering 12-02-2018. Forbehold for tastefejl.

Undgå Hackere Både indhold, side og evt. udvidelser skal holdes opdateret

Alt for mange glemmer at holde fokus på den løbende opdatering. Lad os klare det sure arbejde, så Dine medarbejdere kan gøre det, som de er bedst til

Bedste resultat på Pingdom, GTMetrix og PageSpeed Insight

Vi har lavet en ny hjemmeside, som er optimeret bedst muligt for hurtig visning, som er med til at få en bedre placering på Google. De fleste hjemmesider kan optimeres, så de vises meget hurtigere. Derfor har Google besluttet, at PageSpeed fremover skal vægte meget mere i forhold til at opnå en bedre placering på Google. Vi tester primært hastighed på GTMetrix - Performance Test, og på Pindom - website speed test.


GTMetrix PageSpeed 100 / 100 
Pingdom test A100 98 Klint WebDesign


Det bedste framework - Vertex, fra Shape5

Vi bruger det professionelle framework Vertex fra Shape5, fordi det lever op til såvel Joomlas som Googles "Best Practice" - og så er det let at arbejde med. Hvis du selv vil bestille en Template - Joomla eller WordPress, er du velkommen til at kontakte til os her...