Søg på siderne...

Klint WebDesign - Logo
Joomla! vs WordPress vs Drupal

Joomla vs WordPress/Drupal

Hvad betyder CMS?

CMS - Content Manage System betyder "indhold styrings system". Betegnelsen kan bruges i mange sammenhænge, men bruges i dag især om systemer til at styre indholdet på en hjemmeside.

Den helt store fordel er først og fremmest, at man ved hjlæp af en skabelon, kan bestemme, hvordan en hjemmeside skal se ud - både på computer, tablets og smartphones. En anden stor fordel er, at man som oftest kan lave nyt indhold og vedligeholde en hjemmeside uden særlige forudsætninger - kendskab til HTML, programering etc. Sidst men ikke mindst ligger det hele på en server hos en udbyder - et webhotel. Så det eneste man behøver, er en browser med internetforbindelse, for at arbejde med hjemmesiden. 

Der findes et hav af CMS systemer i dag, men her kigger vi lidt på de tre mest udbredte GRATIS CMS systemer.

GRATIS CMS

cms joomla wordpress drupal 220

Joomla! er et af de tre mest udbredte gratis Open Source CMS systemer - skrevet i PHP

Her vil vi kun fokusere på nogle få egenskaber, som alle bør have med i deres overvejelser, når der skal vælges styresystem til en ny hjemmeside .

best free cms 2016

joomla logo er det mest prisvindende PHP-baserede CMS, fordi det forener brugervenligheden, som er forbedret rigtig meget i de nyere versioner, hvor vi kan tilpasse brugerfladen til hver enkelt bruger, så det er lettere at overskue - mindst lige så let som WordPress. Flexibiliteten har altid være Joomlas varemærke, og især det, at det er 100% skalerbart, hvis du senere for brug for at udvide siden - det er let at bygge til og rykke rundt på de forskellige elementer. Så her er mulighederne helt på højde med Drupal, som er meget mere komplekst at arbejde med - udviklere skal have indgående kendskab til systemet, for at lave tilføjelser.

Vi har specialiceret os i Joomla, så vi kender det ud og ind og ved, hvordan vi udnytter netop flexibilitet og ikke mindst brugervenlighed. Tilmelding til nyhedsbrev, kontaktformular, billedslider og flere andre funktionaliteter koster ikke ekstra.

best free cms 2015
akeba backup admin tools

Akeeba Sikkerhed og backup med de absolut bedste værkstøjer er let at arbejde med, når vi bruger de rigtige værktøjer.

Akeeba laver nogle af de absolut bedste værktøjer, og vi bruger altid Pro udgaverne - uden merpris for dig.

code

Der findes tusindvis af udvidelser til Joomla - plus dem, som vi selv har lavet, så vi finder altid en løsning. Og så er vi specialister i redesign fra andre platforme.

code
CMS Optimering

Joomla er i modsætning til WordPress er født med indbyggede felter til meta beskrivelser - den tekst, som vises i søgeresultaterne. Så det er let at lave dem, når du laver teksterne.

Hvis du vil have siden optimeret til søgemaskinerne - SEO, bruger vi en udvidelse, som selv crawler Google. Den finder alle sider, som Google har fundet og viser dem i en oversigt, hvor du kan optimere hver enkelt side.

Undgå Hackere Både indhold, side og evt. udvidelser skal holdes opdateret

Alt for mange glemmer at holde fokus på den løbende opdatering. Lad os klare det sure arbejde, så Dine medarbejdere kan gøre det, som de er bedst til

Bedste resultat på Pingdom, GTMetrix og PageSpeed Insight

Vi har lavet en ny hjemmeside, som er optimeret bedst muligt for hurtig visning, som er med til at få en bedre placering på Google. De fleste hjemmesider kan optimeres, så de vises meget hurtigere. Derfor har Google besluttet, at PageSpeed fremover skal vægte meget mere i forhold til at opnå en bedre placering på Google. Vi tester primært hastighed på GTMetrix - Performance Test, og på Pindom - website speed test.


GTMetrix PageSpeed 100 / 100 
Pingdom test A100 98 Klint WebDesign


Det bedste framework - Vertex, fra Shape5

Vi bruger det professionelle framework Vertex fra Shape5, fordi det lever op til såvel Joomlas som Googles "Best Practice" - og så er det let at arbejde med. Hvis du selv vil bestille en Template - Joomla eller WordPress, er du velkommen til at kontakte til os her...