Klint WebHost - SSD ✔️ GRATIS SSL ✔️ HTTPS ✔️ HTTP2 ✔️

Klint WebDesign - Logo
Klint WebHost - SSD ✔️ GRATIS SSL ✔️ HTTPS ✔️ HTTP2 ✔️

WebHotel med HTTP2

Du får hvad du betaler for.

For priser og vilkår
vælg Main Mobil Version nederst

10, 15, 20 kroner

WebHoteller til 10, 15, 20 kroner om måneden hoster ofte fra 500 til flere tusinde domæner på en samme server. Mange domæner er lig med mange hjemmesider, hvilket er lig med stor trafik. Det medfører langsomme hjemmesider.

Teknikken bag internettet og moderne hjemmesider er blevet meget mere kompleks de seneste år - ikke mindst de populære CMS-sytemer. Og hackerne følger i den grad med. Derfor er det helt afgørende at serverne hele tiden er opdateret med den nyeste soffware. SSL og HTTP/2 - HTTP/2 kræver SSL, er de vigtigste forudsætninger for at opnå høj sikkerhed og hastighed. Derfor er de standard på alle de WebHoteller, som vi tilbyder.

HTTPS (SSL) til alle - uden merpris

HTTPS (SSL) betyder at al trafik mellem server og browser er krypteret. Det var tidligere en meget kostbar afære, som kostede flere tusinde om året. Takket være donationer fra bl.a. Google, Microsoft og Facebook kan vi i dag tilbyde SSL til alle, som vælger en seriøs hostpartner.

Første opgradering i næsten 20 år

HTTP/2 er den første store opgradering til HTTP-protokollen inæsten 20 år - du læste rigtigt 20 ÅR. Hjemmesider har ændret sig helt utroligt i gennem årerne - flere og større billeder, CSS og JavaScript etc. vokser dag for dag. HTTP/1.1 var slet ikke beregnet til nutidens komplekse internet. HTTP/2 er optimeret til den moderne hjemmeside, og forbedrer ydeevnen uden komplicerede hacks lignende domæne sharding og fil sammenkædninger.